O zi speciala....o emotie care nu se uita...un sentiment ca esti cea mai frumoasa!
Daaa, ziua nuntii tale – te casatoresti!!! Noi cei care te asteptam in magazinul Mirfan suntem alaturi de tine din primul moment in care incepe aceasta poveste, sa iti imartasim tot ce te intereseaza pentru reusita acestui eveniment.
Vei gasi la noi invitatii de nunta...si botez, decoratiuni pentru sala, buchete de flori, pahare pentru miri, marturii, meniuri, casa pentru dar....totul pentru o buna organizare si cel mai important...rochia ta de mireasa!!!
Eleganta rochiilor si experienta acumulata de noi in timp....te vor tine pe loc si cu usurinta iti vei gasi tinuta care sa te puna mai mult si mai mult in valoare.
E suficient doar o data sa intri la Mirfan...rezolvi totul o data si daca trebuie sa revii o sa o faci cu drag, pentru ca esti intampinat cu drag! Te asteptam! Iti multumim pentru vizita si pentru ca ne acorzi sansa de a ne cunoaste mai bine. Ne face o deosebita placere faptul ca iei in considerare posibilitatea de a-ti sta alaturi in ziua cea mai importanta din viata ta! Si pentru ca stim ca-ti doresti sa te simti frumoasa si speciala iti vom pune la dispozitie cele mai bune sfaturi in materie de rochii de mireasa, flori si accesorii.